Rekli su o nama

Kvaliteta je njihova strast

 

Posjetili smo sajam vjenčanja i u mnoštvu lijepih stvari za vjenčanja otkrili nešto posebno – pozivnice tako maštovite i kreativne da im nismo mogli odoljeti. Šaljive, elegantne, u obliku križaljke ili zagonetke, u stihovima, s mašnicama ili cirkonima, boja nježnih i pastelnih, teško ih je nabrojati. Otkrili smo tvrtku Bugigraf koja se ovih atraktivnim i kreativnim poslom bavi punih 25 godina, a to u ovim vremenima znači garanciju kvalitete.

U kratkom razgovoru s vlasnikom Tomislavom Bugarinom pokušali smo doznati što je bitno pri odabiru ili izradi pozivnice, no zbog stalne gužve na štandu to nam nije uspjelo. Ustrajni u svojoj nakani, po završetku sajma posjetili smo tvrtku i vlasnika Tomislava Bugarina u atraktivnom studiju u kojem pozivnice nastaju – od zamisli, do nacrta i realizacije.

Smješten u novozagrebačkom naselju Središče, tik do jezera Bundek, atelier Bugigraf već na prvi pogled osvaja posjetititelje. Očekivano mnoštvo pozivnica svih boja, oblika i dimenzija,  izloženo je kako bi poslužile kao uzorak ili kao inspiracija za osmišljavanje drugačije, personalizirane pozivnice. A tu je i šarmantni vlasnik Tomislav Bugarin koji je pojasnio: „ U 25 godina koliko uspješno poslujemo, upoznao sam mnogo mladenaca i znam koliko im je svima važna pozivnica, a zatim ostali kartonski detalji – menu, popis gostiju za stolovima, brojevi stolova, zahvalnice, kutijice“.

Vrlo simpatičan i komunikativan vlasnik odabir pozivnice čini ugodnijim i lakšim. Uz njegovu stručnu pomoć mladenci će lakše odabrati boje i izgled pozivnice, kao i tekst  koji odražava vedro, svečano ili šaljivo raspoloženje. „Svojom pozivnicom ti mladi ljudi na pragu zajedničkog života žele prenijeti atmosferu koju će stvoriti na vjenčanju i pozivnicom gostima govore: ovo smo mi i želimo Vam reći koliko Vas cijenimo i poštujemo i bit ćete nam dragi gosti. Neki mladenci sastavljaju pjesmice, drugi se igraju crtežima, treći imaju tradicionalan, elegantan pristup. A ja sam tu da im pomognem.“ , dodao je Tomislav Bugarin.

Još smo na jednu veliku prednost naišli u Bugigrafu. Kao direktan uvoznik više vrsta specijalnih kartona, Bugigraf opskrbljuje i druge proizvođače, pa i mladenci mogu po povoljnim cijenama kupiti karton za izradu pozivnica ili poludovršene pozivnice. Baš njih kreativni mladenci željni vlastitog izričaja, mogu sami doraditi i na taj način svoj poziv, zahvalnice i kutije za kolače učiniti vrlo posebnim.

U kreacijama Tomislava Bugarina ima puno ljubavi, romantike, šale, igre, ali i hrabrosti za kombiniranje tekstura i boja kartona. Baš to je odvažnost koja na kraju donosi izvrsne efekte i nezaboravne proizvode. „Imamo sve tehnike tiska koje postoje i raznoraznim kombinacijama dalju savršen proizvod, zanimljiv mladenkama od kojih će svaka naći ponešto za sebe. Ispupčeni tisak, zrcalni efert, termograf ili šljokice, imamo sve.

Nemojte se iznenaditi kad u Dubrovniku ili Osijeku vidite pozivnice Bugigrafa. To je samo još jedan od znakova da je njihov dizajn i toplina kojojm prenose taj slatki poziv dospio u sve krajeve ljepe naše. A kako i ne bi kad ih marljivi djelatnici Bugigrafa šalju poštom mladencima u udaljene gradove, jer, za svoje vjenčaje svatko zaslužuje najbolje.

1 Comment
Post a Comment